MARIJA ŠERIFOVIĆ: "Dobijala sam razne ponude da napustim Zvezde Granda"

MARIJA ŠERIFOVIĆ: "Dobijala sam razne ponude da napustim Zvezde Granda"

Šabana Šaulića, kralja narodne muzike, u novoj televizijskoj sezoni gledamo kao člana žirija šou-programa Pinkove zvezde, iako smo ga nekoliko godina ranije gledali na sudijskoj stolici u Zvezdama Granda.

S obzirom na to da je na neki način bio zaštitno lice Grandovog muzičkog takmičenja i da se lijepo družio sa kolegama u žiriju, očekivali smo da im nedostaje, ali je situacija ipak drugačija.

Pop pjevačica Marija Šerifović priznaje za “Alo!” da sadašnji sastav žirija u Zvezdama Granda odlično funkcioniše i da niko ne treba ni da ode, ni da dođe u ekipu koja ruši rekorde gledanosti iz nedjelje u nedjelju.

“Da sedimo kao ranije, možda bih rekla da mi nedostaje. Sada kada smo ovako razdvojeni, ne nešto preterano, moram da budem iskrena. Ja njega izuzetno poštujem i cenim, ali ima ona stara: Koga nema, bez njega se može i mora”, poručila je Šerifovićeva i dodala da ne postoji šansa da Pinkove zvezde budu gledanije ni u ovoj sezoni.

“Naučili smo kako se igra ova igra i mislim da nam sada niko ne može ništa”, konstatovala je Šerifovićeva.

Nedavno je pjevačica moćnog glasa obradovala fanove vijesti da sprema novu pjesmu, baladu koja će osvojiti njihova srca.

“Za ideju treba malo, ali za realizaciju treba dosta. Pogotovo zato što želim da ispratim uspeh prethodne tri pesme, ali možda i to nije dobro. Ako se oslanjaš na prethodne rezultate, onda nisi dovoljno opušten, ali verujem da će to biti nešto veoma dobro”, zaključuje Šerifovićeva.

Marija je otkrila da je dobijala ponude da napusti žiri takmičenja Zvezde Granda, ali na to nije pristala.

“Dobijala sam ponude da pređem u druga takmičenja. Ne bih komentarisala da li je reč o novcu ili je nešto drugo u pitanju”, ostala je tajanstvena Marija.

 

IZVOR: Alo.rs


[Total: 0    Average: 0/5]

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.