MARIJA ŠERIFOVIĆ O ZVEZDAMA GRANDA: Upitno je moje mjesto u žiriju

MARIJA ŠERIFOVIĆ O ZVEZDAMA GRANDA: Upitno je moje mjesto u žiriju

Marija Šerifović definitivno je obilježila ovogodišnju sezonu Zvezda Granda, ali njoj peripetija ne manjka ni u privatnom životu, te ekskluzivno za SCANDAL, priča kako se osjeća!

Hoćeš biti u žiriju i sljedeće godine?

“Pa evo, ćaskamo o tome, pričamo na tu temu ovih dana.”

Jesi li ti za ili protiv toga?

“Mislim da će to biti više za, vrlo je izvesno da će tako i da ostane.”

Ako dođeš nervozna na snimanja, ti si nervozna, ako si neraspoložena, onda si takva. Je l’ ti kolege zamjeraju na tome?

“Ako pričamo o ZG, ja sam super s kolegama. Čini mi se da sam jedina koja nije imala nikakav konflikt ni sa kim. Sa nekima sam i odrastala, mislim na Veričine kolege, jer su se često družili. Prema svima sam uvek pokazivala maksimalno poštovanje. E sad, neke stvari koje su stvar zabave i stvar šale i humora, sugurna sam da to nije niko pogrešno shvatio, jer da je tako, vrlo je verovatno da bi to eskaliralo u nekom trenutku, kao što su eskalirali neki drugi odnosi. U poslednjoj emisiji koju ćete gledati, zahvalila sam se mojoj drugarici koja je učestvovala zajedno sa mnom u tom jednom ludilu, što smo eto zajedno sa ostalim članovima žirija uspeli da ovaj format bude najgledaniji, ali i ostalim kolegama bih se zahvalila što su prihvatili da budu deo ove naše igre.”

Kada se ugasi svjetlo i kamera, da li rasprave ostaju za tim stolom, ili ipak sve prenosite i u privatni život?

“Ja ne, ostali verujem da.”

Zašto? Ti si neopterećena? Složićeš se sa mnom, bude tu i teških reči.

“Svi znamo šta su teške reči. Opet kažem, stvari koje idu u rok službe to se negde potire i ne računa, a bilo je dosta situacija u kojima su ostale kolege zaista imale teške reči jedni prema drugima. Što se mene tiče, meni je to posao, ja sam se maksimalno potrudila i dala sve od sebe. Naravno, bilo je, što bi Amerkikanci rekli, ups and downs u raspoloženju i ne možemo zapravo ni mi da budemo uvek nasmejani, ovakvi-onakvi, ali ja sam, rekla bih, svoj zadatak ispunila.”

Jesi li se ogriješila o nekog?

“Verujem da u smislu kvaliteta nisam, da su možda neki komentari bili bolni, sigurno je da jesu. Ali, što se tiče pevačkog kvaliteta, verujem da je moj bukvalno svaki glas bio na mestu i krajnje pravičan.”

IZVOR: Glamurpres.com


[Total: 0    Average: 0/5]

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.