Marija Šerifović u seks-vezi sa snahom srpskog tajkuna!

Marija Šerifović u seks-vezi sa snahom srpskog tajkuna!

Ljubavni život najpopularnije domaće pjevačice Marije Šerifović oduvijek je bio intrigantan, naročito otkako je javno priznala da je naklonjena istom polu.

Pjevačica koja je Srbiji donijela pobjedu na Evroviziji 2007. godine uspješno je čuvala privatnost, i svoju i svoje partnerke. Sve dosad!

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Marija je već godinu dana u seksualnoj vezi sa snajkom jedne od najbogatijih srpskih porodica!

Šerifovićka i njena ljubavnica upoznale su se preko zajedničkih prijatelja. Marija je odmah otkinula na ovu ljepoticu i to joj je iste večeri i pokazala.

Počela je SMS prepiska i ljepotica je pala na pjevačicino udvaranje!

– Počele su tajno da se viđaju već nekoliko dana nakon poznanstva. To u prvo vrijeme nikome nije bilo sumnjivo, jer oko Marije je uvijek bulumenta nekih prijatelja i prijateljica koji je prate svuda, a gospođa je već godinama u sretnom braku s nasljednikom moćne dinastije. Tako je prvih nekoliko mjeseci sve bilo vrlo opušteno i za njih i za okolinu. Ali, kako je vrijeme prolazilo, postajale su sve nesmotrenije – otkriva izvor Kurira blizak Marijinoj partnerki.

Ljepotica je na koncertima Marije Šerifović uvijek imala mjesto u specijalnoj loži i tada su svi počeli da se pitaju “u čemu je fora“. Ubrzo im je postalo jasno.

– Marija i snaha su nekoliko puta viđene u poznatim beogradskim restoranima, držale su se za ruke, bilo je tu nježnih dodira, poljubaca. Naravno, neko ih je uslikao, pa su fotografije njihovih intimnih trenutaka, kad su mislile da ih niko ne gleda, ubrzo počele da se šeruju. Sad skoro pola Beograda ima te fotke u svojim telefonima – kaže sagovornik Kurira.

Za vezu svoje žene sa Šerifovićkom nedavno je saznao i muž ljepotice. Do njega su prvo stigle priče, a onda i fotografije! Nastala je velika svađa, brak je bio pred razvodom.

– Nasljednik imperije se pokupio i otišao u inostranstvo na neko vrijeme. Žena je ubrzo došla kod njega, priznala mu je da je bilo nešto između Marije i nje, molila ga da joj oprosti i obećala da će tu vezu prekinuti. Poslije nekoliko dana teških razgovora odlučio je da ostane u braku, najviše zbog svoje patrijarhalne porodice. Zamislite kakav bi to bio skandal za njih da su saznali da je razlog razvoda druga žena, ali ne njegova, nego njena?! – tvrdi izvor Kurira.

Po povratku u Beograd snaha je rekla Mariji da više ne mogu da se viđaju kao ranije.

– Nije da se više ne čuju, ali mnogo manje nego prije. Uspjele su čak i da se vide dva-tri puta. Sada obje jako pate – zaključio je sagovornik.

 

Izvor: Avaz.ba


[Total: 0    Average: 0/5]

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.