Porsche Exclusive pripremio Panameru u duhu božićnih i novogodišnjih praznika

Porsche Exclusive pripremio Panameru u duhu božićnih i novogodišnjih praznika

U odjelu Porsche Exclusive pripremili su Porscheovu sportsku limuzinu koju pored produženog međuosovinskog rastojanja krasi i boja karoserije koja je najpopularnija u vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika.

Porsche je svoj novi model Panamera Executive premijerno predstavio na Sajmu automobila u Los Angelesu, a dodatak Executive podrazumijeva povećano međuosovinsko rastojanje (150 milimetara) zbog kojeg će profitirati putnici koji svoje vrijeme provode na zadnjim sjedištima.

Takvu su Panameru (Turbo) u odjelu Porsche Exclusive odabrali kao osnovicu za doradu koja se kupcima nudi u crvenoj boji karoserije koja je kombinovana sa nekolicinom crnih detalja. Dominantno crnu kožom obloženu unutrašnjost Porsche Exclusive je oplemenio crvenim detaljima koji se mogu vidjeti na kontrolnoj ploči, centralnoj konzoli i oblogama vrata. U skladu s bojom automobila obojen je i ključ za otključavanje i pokretanje motora.

Iako Porsche nije objavio fotografije na kojima se može vidjeti u kakvoj raskoši će uživati dvoje putnika na zadnjim sjedištima, već se zna da Panamera Executive nazad raspolaže odvojenim multimedijalnim sistemima kojima se upravlja preko 10,1-inčnih monitora koji su postavljeni na naslonima prednjih sjedišta. Prostor između putnika popunjen je širokom centralnom konzolom, a tu su i sklopivi stolići.

S obzirom na to da je novogodišnja Panamera Executive bazirana na modelu Turbo, automobil se standardno isporučuje s pozamašnom količinom serijske opreme koja se uz slabije motorizovane verzije mora doplatiti. Kupci koji žele sve opcione elemente koje Porsche Exclusive nudi uz ovaj automobil trebalo bi da izdvoje više od 180.000 eura.

 

(Izvor: Klix.ba)


[Total: 0    Average: 0/5]

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.