BiH imala je večeras tri predstavnika na najpopularnijem muzičkom showu X Factor Adria

Amel Ćurić briljirao na sceni X Factora, žiri poručio da su dobili finalistu! VIDEO

Autor Amel Ćurić briljirao na sceni X Factora, žiri poručio da su dobili finalistu! VIDEO komentari
Amel Ćurić briljirao na sceni X Factora, žiri poručio da su dobili finalistu! VIDEO

BiH imala je večeras tri predstavnika na najpopularnijem muzičkom showu X Factor Adria. Četveročlani žiri u sastavu Massimo Savić, Željko Joksimović, Aleksandra Kovač i Tonči Huljić bili su oduševljeni njihovim nastupima i prošli su dalje.

Bh. pjevač Amel Ćurić poznat kao pobjednik prvog showa OBN Talenti, prijavio se na ovogodišnji X Factor Adria.

Žiri ga je odmah prepoznao, a na kraju je bio iznenađen i oduševljen njegovom izvedbom.

Žiri je zaista uživao, a publika je Amela nagradila aplauzom tokom i nakon izvođenja pjesme "Da te Bogdo ne volim" od Bijelog dugmeta.

"Mi nemamo šta više tebe slušati ili provjeravati. Znam da si dobro prošao u Bosni i ovdje ćeš dobro proći. Nadam se da će ti se dogoditi pjesma jer pjesma odlučuje sve, pjesma koja je pisana za tebe, dogodi se tebi, ti je proživiš i ljudi se povežu s njom. To ti jedino fali", rekao je Masimo Savić. 
Tonči Huljić je također pohvalio njegovu muzikalnost kazavši kako je bio nježan, sirov i surov, što je sasvim odgovaralo pjesmi, dok je Aleksandra Kovač kazala kako je ispričao fantastičnu priču.

Nastup je zaključio Željko Joksimović kazavši kako misli da su upravo dobili finalistu. 

Večeras se predstavila i Mostarka Ajla Šuta koja ima 19 godina i pohađa Srednju muzičku školu. Otpjevala je pjesmu "Addicted To You" od Avicii.

"Vidim X Factor iza tih naočala. Volim to što si zarežala", rekao je Huljić. Na show se prijavio i 33-godišnji Oliver Jovanović iza Banje Luke koji nažalost nije uspio ubijediti žiri da upravo on ima "x factor".

klix

Ocjeni članak
0 (0 glasova)

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnicki racun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i ukljuci se u raspravu.

Cazin - Registriraj se


KomentariAnketa: Preferirate li kupovinu domaćih bh. proizvoda?

Marketing