LET 3 I KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ

Let 3 Angelu Merkel koja obavlja veliku nuždu ponudili Kolindi umjesto Tita

Autor Let 3 Angelu Merkel koja obavlja veliku nuždu ponudili Kolindi umjesto Tita komentari
Let 3 Angelu Merkel koja obavlja veliku nuždu ponudili Kolindi umjesto Tita

Spomenik Angela Merkel sere! Let 3 su prvi put predstavili u aprilu.

A u četvrtak, 18. juna u Laubi u 14 sati, osebujni će Riječani ponovno održati sebi svojstven performans.

"S obzirom na činjenicu da je nova Predsjednica Republik Hrvatske iz Predsjedničkih dvora žurno odstranila bistu Tita, Let 3 odlučili su ponuditi svoj spomenik Angela Merkel sere! na privremenu upotrebu svim zainteresiranima na Pantovčaku.

Predsjedničkim dvorima spomenik, a narodu glazba!", poručuju iz benda, što znači da Let 3 također objavljuje novi singl naziva "Gladni", o kojem su kazali: "To je nova-stara internacionala koja je namijenjena komunjarama, drugim hrvatskim rodoljubima i poštenim Hrvatima, kao i ostalim jugoslavenskim narodima".

Spomenik Angela Merkel sere jučer je u 19 sati bio predstavljen i Slovencima pred Križankama u Ljubljani, nakon čega je uslijedio frenetičan koncert Leta 3 u Mini teatru. Slovenski mediji prenose da je kancelarka Angela u delikatnom položaju privlačila pozornost svih prisutnih u ljubljanskom Starom gradu te da je riječka skupina čak i prije samog službenog otkrivanja skulpture uznemirila javnost.

24sata.info

Ocjeni članak
0 (0 glasova)

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnicki racun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i ukljuci se u raspravu.

Cazin - Registriraj se


KomentariAnketa: Preferirate li kupovinu domaćih bh. proizvoda?

Marketing