Pjevačica zabavlja fanove

SEVERINA JE UVIJEK ZA DOBRU ŠALU: “Namontirala” se pored Tita i Jovanke! FOTO

Autor SEVERINA JE UVIJEK ZA DOBRU ŠALU: “Namontirala” se pored Tita i Jovanke! FOTO komentari
SEVERINA JE UVIJEK ZA DOBRU ŠALU: “Namontirala” se pored Tita i Jovanke! FOTO

"Nakon posjeta predsjedniku Carteru, Tito je iz Amerike doputovao u Buckinghamsku palaču, gdje ga je ugostila kraljica Elizabeta.

Koja je za njega imala vremena", stoji u opisu fotografije koju je hrvatska pjevačica Severina podijelila na Instagramu, a na koju ju umjetnik Marko Goloskoković "namontirao" pored Tita. 

Tako se pjevačica prisjetila kako se nekad na 25. maj slavio Dan mladosti, pa se s nekoliko fotografija koje je podijelila na društvenim mrežama zabavila sa svojim obožavateljima. Na Instagramu  je njene vjerne pratitelje zanimalo i gdje je Jovanka, a Severina im je ubrzo dala odgovor s novom fotografijom. 

"Je l’ to #chanel?” – upita Jovanka Jackie, dok su Tito i Kennedy, koji ga je srdačno primio u Americi, pozirali fotografima… Te fotografije se nalaze u brojnim historijskim knjigama. Čak i na Internetu. Te iste fotografije krase zidove gotovo svih svjetskih državnika pa čak i hrvatskih predsjednika. “Ne.”, – odgovori Jackie. “Kostim je #escada, torba #dior, cipele #burakuyan. Ali oprosti što govorim kroz zube i ne obraćam se, snimaju me fotografi… Poziram" napisala je Seve pored fotografije na kojoj je njen lik u društvu Jovanke i Tita. 

Njenu inspiraciju je zaključila i trećom fotografijom.

Ocjeni članak
0 (0 glasova)

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnicki racun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i ukljuci se u raspravu.

Cazin - Registriraj se


KomentariAnketa: Preferirate li kupovinu domaćih bh. proizvoda?

Marketing