BH FANATICOSI

BH Fanaticosi: Ognjene, vidimo mi dobro koliko je sati

Autor BH Fanaticosi: Ognjene, vidimo mi dobro koliko je sati komentari
BH Fanaticosi: Ognjene, vidimo mi dobro koliko je sati

Tetovaža nije slučajni i trenutni potez jednog čovjeka nego se ona radi smišljeno i planirano kao što je to uradio i Ognjen Vranješ.

Dakle, on je smišljeno i planirano istetovirao granice Republike Srpske na svojoj ruci i tim potezom i činom otvoreno poslao poruku, podršku i zauzeo stav o separatističkim ambicijama pojedinih političara Republike Srpske i njenom otcjepljenu od BIH. Samim tim jasno se izjasnio protiv suvereniteta i teritorijanog integriteta države Bosne i Hercegovine.

Istina, on je vrlo brzo prekrio tu tetovažu, vjerovatno pod pritiskom kolega iz reprezentacije, ili je shvatio da će mu to ugroziti karijeru i mjesto u reprezentaciji.

Za nas BHFanaticose a sigurni smo i za mnoge druge istinske patriote, Ognjen Vranješ je izgubio status reprezentativca i tako ćemo se ponašati prema njemu, bez obzira što će vjerovatno i dalje dobijati pozive na okupljanja reprezentacije.

To je onaj Vranješ kojeg smo podržavali kada je loše odigrao u Grčkoj a kada ga je većina pljuvala i kada je osam punih mjeseci bio bez kluba a neki sada žele da mu budu najveći prijatelji.

To je onaj Vranješ kojeg nisu željeli u repki a kojeg smo mi uvijek podržavali.

Ognjene ne treba nama tvoj sat, vidimo mi dobro koliko je sati.

BHFanaticos

Ocjeni članak
0 (0 glasova)

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnicki racun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i ukljuci se u raspravu.

Cazin - Registriraj se


KomentariAnketa: Preferirate li kupovinu domaćih bh. proizvoda?

Marketing