Menadžer Vukčevića o pregovorima: Postoji obostrani interes za dolazak u FK Sarajevo

Autor Menadžer Vukčevića o pregovorima: Postoji obostrani interes za dolazak u FK Sarajevo komentari
Menadžer Vukčevića o pregovorima: Postoji obostrani interes za dolazak u FK Sarajevo

Da je njegov dolazak na Koševu blizu realizacije potvrđuje i izjava nogometnog menadžera Muhameda Harbaša , zastupnika 30-godišnjeg Crnogorca koji je u bogatoj karijeri nosio i dres Sportinga iz Lisabona.

– Povodom medijskih natpisa o dolasku Simona Vukčevića, želim da obavjestim armiju navijača Sarajeva da postoji obostrani interes za dolazak crnogorskog reprezentativca. Istina je da smo Simon i ja boravili u Sarajevu i da smo obavili vrlo korektan i konkretan razgovor sa gospodinom Abdulahom Ibrakovićem. Da vam budem iskren Simon je oduševljen gostoprimstvom i atmosferom u FK Sarajevo, a moram priznati da i sam gajim simpatije prema klubu sa Koševa.

Isto tako smatram da bi dolazak Vukčevića bila velika stvar za Premier ligu BiH,jer ne pamtim da je neko sa sličnom biografijom nastupao u našoj ligi. Idući su na potezu odgovorni ljudi iz FK Sarajeva, i uvjeravam vas ako bude postojao dovoljno jak interes kluba, Simon Vukčević će od iduće sezone nositi bordo dres. Sve zavisi koliko će Sarajevo brzo reagirati, jer Simon ima ponude iz Španije, Portugala i Turske – kaže Harbaš.

sportprimus.ba

Ocjeni članak
0 (0 glasova)

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnicki racun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i ukljuci se u raspravu.

Cazin - Registriraj se


KomentariAnketa: Preferirate li kupovinu domaćih bh. proizvoda?

Marketing