FOTO / VIDEO

Pogledajte kako se Meša Baždarević “uživio” u ulogu Edina Višće

Autor Pogledajte kako se Meša Baždarević “uživio” u ulogu Edina Višće komentari
Pogledajte kako se Meša Baždarević “uživio” u ulogu Edina Višće

Mehmed Baždarević, selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine već nakon tri utakmice pokazao je da sa Zmajevima ima ozbiljne namjere.

Meša je na klupi našeg tima ostvario dvije pobjede (Andora 3:0 i Izrael 3:1) i vratio nas u igru za plasman na Evropsko prvenstvo koje će se 2016. godine igrati u Francuskoj.

Selektor Zmajeva gotovo da nema slobodnog vremena, a sve je podredio uspjehu reprezentacije. “Slobodne” dane provodi obilazeći reprezentativce, prateći njihovu formu, a tokom utakmice gotovo da ne predahne.

Non-stop je na nogama, a mnogi će u šali reći kako Baždarević pretrči više kilometara od pojedinih igrača. A koliko je “u utakmici” potvrđuje i videozapis sa utakmice protiv Izraela.

U trenutku kada je Višća glavom poslao loptu u mrežu Izraelaca za 3:1, istovremeno je i Meša trznuo glavom i u potpunosti se “uživio” u ulogu Edina Višće.

Ovim spontanim potezom još jednom je impresionirao navijače BiH…

Prisjetimo se kako je Baždarević reagovao na jednu sudijsku odluku na utakmici u Beču, gdje su Zmajevi krajem marta mjeseca remizirali sa Austrijancima (1:1).

sport.ba

Ocjeni članak
0 (0 glasova)

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnicki racun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i ukljuci se u raspravu.

Cazin - Registriraj se


KomentariAnketa: Preferirate li kupovinu domaćih bh. proizvoda?

Marketing