ZLATAN IBRAHIMOVIĆ

Zlatan Ibrahimović predstavio novi projekt na koji je “jako ponosan”

Autor Zlatan Ibrahimović predstavio novi projekt na koji je “jako ponosan” komentari
Zlatan Ibrahimović predstavio novi projekt na koji je “jako ponosan”

Švedski nogometni reprezentativac i napadač PSG-a Zlatan Ibrahimović uskoro će lansirati parfem koji će nositi njegovo ime, najavio je u utorak na Twitteru i Facebooku ilustrirajući svoju poruku logom budućeg parfema.

"Pretpremijera nečega na čemu sam radio zadnje dvije godine. Nešto na što sam ponosan", napisao je švedski nogometaš na službenoj stranici, objavivši fotografiju loga "Zlatan Ibrahimović Parfums": riba i pero s inicijalima M i V, po imenima njegovih sinova Maximiliana i Vincenta, kopije njegovih dviju tetovaža koje čine krug, prenosi Hina.

Reklamna agencija koja radi na lansiranju odbila je dati više informacija. "Ostali detalji bit će poznati nešto kasnije u lipnju", rekla je jedna od osoba odgovornih za projekt Catrin Nilsson.

Zlatan Ibrahimović nije prvi nogometaš s vlastitim parfemom. David Beckham i Cristian Ronaldo već imaju mirise nazvane po njima.

24sata.info

Ocjeni članak
0 (0 glasova)

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnicki racun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i ukljuci se u raspravu.

Cazin - Registriraj se


KomentariAnketa: Preferirate li kupovinu domaćih bh. proizvoda?

Marketing