Ognjen Vranješ ima novu tetovažu

Ognjen Vranješ ima novu tetovažu

Umjesto iscrtanih granica, na Ognjenovom bicepsu sada stoji iscrtan sat, kojeg je Vranješ zapravo htio prvobitno istetovirati.

Posljednjih dana potrošeno je jako mnogo vremena i riječi po navijačkim forumima oko Ognjena Vranješa i njegove tetovaže, a reprezentativac BiH poručuje kako poštuje sve narode u BiH i kako nikoga nije želio uvrijediti.

Rođen je u Banjoj Luci, a već dugo nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine u kojoj je u posljednje vrijeme itekako bitan igrač. Od sutra će u kampu bh. selekcije biti sa bratom Stojanom, koji je također pozvan u bh. selekciju, a mlađi Vranješ je nebrojeno puta do sada dokazao kako se srcem bori za BiH.

Njegovu tetovažu nije ni trebalo gledati kroz fudbalsku prizmu, jer da ne osjeća ovu zemlju u srcu, onda ne bi ni igrao za nju.

Tetovažu je prekrio iz poštovanja prema BiH i njenim državnim granicama, a rekao nam je i to kako nema namjeru davati izjave i dodatno pojašnjavati cijelu situaciju, u čemu ga je podržao i selektor nogometne reprezentacije BiH Mehmed Baždarević, ali i svi suigrači iz bh. selekcije.

“U ovom trenutku sam fokusiran samo na utakmicu protiv Izraela, koja nam je najbitnija u ovim kvalifikacijama. Ukoliko dobijem priliku za igru, pokazat cu koliko mi je bitan drzavni dres koji nosim”, kazao je Vranješ.

oslobođenje


[Total: 0    Average: 0/5]

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.