FENOMEN IZ CAZINA: Čovjek koji kaki čačkalice

FENOMEN IZ CAZINA: Čovjek koji kaki čačkalice

Sadet Kakočačkalić, osoba je i cazinski fenomen koju svakodnevno u zahodima “obliva” hladan znoj.

Kako tvrdi, tako mu je od rođenja. Dok jedni kake ono što se već kaki, on ni kriv a ni dužan svakodnevno muku muči, dok mu, iz 3 inča širokog, debelog crijeva izlaze cjepanice u obliku čačkalica.

Prema njegovim riječima, bolovi koje u tim trenucima proživljava su nesnosni, te je čak nekoliko puta izgubio svijest vršeći nuždu.

Također, tvrdi kako konzumira hranu kao i svaki noramalan čovjek, te da poskočice tipa „Vidi ga, mora da je pojeo metar drva!“ ili „Vidi čooojka, mora da je pojeo dva metra drva“ ne piju vodu, te samo vrijeđaju njegov nacionalni integritet.

„Nikad nisam jeo drva i ne znam kakvog su okusa! Da znam rekao bih vam, ali ne znam jer ih nikad jeo nisam!“ – izjavio je za naš portal Sadet.

„Eto baš jučer sam pojeo ražnjiće. Iznenada sam osjetio bolove u probavnom traktu. Sitni golupčići su počeli da napuštaju prebivalište. Vjerujte, svaki golupčić, bio je kao da me neko nožem po stomaku dere! Pola sam sata u lokalnom kafiću čučao i plakao dok su ove klipice izlazile iz mene!

Ipak, da sve nije tako sivo, pobrinuo se lokalni poduzetnik Rizo Pinki. Jer, kako kaže Rizo: „Otvaram fabriku čačkalica i Sadet je moj prvi uposlenik! Ovoom prilikom želim da pozovem sve koji imaju problem sa kakanjem čačkalica nek se jave na moj broj, jer moja budućnost je u vašim dupetima!“

 

Svaka sličnost sa nekim osobama iz javnog života je slučajna i svi događaji u tekstu su neistiniti ili iskrivljeni. Ukoliko se neko, ko je objekat satire u našem tekstu, osjeti nepravedno izložen javnom smislu za humor, može da se obrati našim urednicama na redakciju portala Cazin.NET.

Sećija/Cazin.NET


[Total: 0    Average: 0/5]

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.