Gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić odgovarao na pitanja sugrađana

Gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić odgovarao na pitanja sugrađana

Današnjim prvim druženjem građana sa bihaćkim gradonačelnikom Šuhretom Fazlićem u Muzeju AVNOJ-a, Radio Bihać započeo je zajedno sa gradskom upravom program pod nazivom “Pitajte gradonačelnika”.

 

Gradonačelnik Fazlić zajedno sa Jasminom Stambolijom, pomoćnikom gradonačelnika za komunalna pitanja, vode, zaštitu okoliša i inspekcijske poslove, odgovarao je na danas na pitanja svojih sugrađana, istaknuvši da će ovakav vid komunikacije postati uobičajna praksa u narednom periodu.

“Već prva emisija pokazala je da smo donijeli ispravnu odluku i zbog toga ćemo nastaviti sa ovom emisijom i pokušati ću biti dostupan svojim sugrađanima za sva pitanja, probleme, ali i sugestije i prijedloge zahvaljujući kojima možemo poboljšati kvalitetu života u našem gradu”, kazao je gradonačelnik Fazlić.

U okviru prve emisije građani su, između ostalog, gradonačelnika Fazlića pitali za dugovanja grada Bihaća, probleme oko infrastrukture u nekoliko mjesnih zajednica, odnosu grada Bihaća prema trošenju budžetskih sredstava, projektu KFW, nastavku radova na boračkoj zgradi STO 2, vodovodnoj mreži u Lohovu i mnogim drugim problemima iz domena lokalne samouprave, saopćeno je iz kabineta gradonačelnika Bihaća.

 

(Izvor: Oslobođenje.ba)


[Total: 0    Average: 0/5]

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.