Bosanska Krupa

Bosanska Krupa bila domaćin karate reprezentaciji KS USK

Autor Bosanska Krupa bila domaćin karate reprezentaciji KS USK komentari
Bosanska Krupa bila domaćin karate reprezentaciji KS USK

Bosanska Krupa je 29.04.2015. godine bila domaćin karate reprezentaciji KS USK. Naime, održan je zajednički pripremni trening za predstojeće državno prvenstvo najbolje djece uzrasta od 9-14 godina u karateu, svih kubova sa područja USK.

Treningu je bio nazočan i selektor dječije reprezentacije BiH i direktor dječije reprezentacije USK g-din Bajro Durdžić, a trening su vodili Ramo Kovačević i Emin Redžić, uz pomoć trenera KK Feniks. Uprava KK Feniks i roditelji djece domaćina su uradili sve da se djeca i treneri osjećaju kao kod svoje kuće u svojim matičnim klubovima.

Selektor je budno pratio djecu, te sabirao bodove sa proteklih turnira, te na osnovu zbroja osvojenih bodova biti će formirana  i reprezentacija od najboljih.

Već u utorak karate reprezentacija se ponovno okuplja, ali ovaj put je domaćin KK Saniteks-Regeneracija u Velikoj Kladuši, a u subotu 09.05.2015.g. u Banjaluci na državnom prvenstvu će djeca pokazati šta su naučila na ovim treninzima.

(krupljani.ba)

Ocjeni članak
0 (0 glasova)

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnicki racun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i ukljuci se u raspravu.

Cazin - Registriraj se


KomentariMarketing

Anketa: Preferirate li kupovinu domaćih bh. proizvoda?