Do kraja godine njemački Deichmann otvara prodavnicu u Bihaću

Autor Do kraja godine njemački Deichmann otvara prodavnicu u Bihaću komentari

Njemačka kompanija Deichmann, najveći lanac prodavnica obuće u Evropi, u martu otvara svoje poslovnice u Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru i Orašju.

Kako saznajemo, 21. marta prodavnice Deichmanna bit će otvorene u Mostaru, Orašju i Banjoj Luci, a 28. marta u Sarajevu, u Grand centru i u tržnom centru Tuš u Lukavici.

Do kraja godine Deichmann će otvoriti još nekoliko poslovnica u Sarajevu, Bihaću, Bijeljini, Tuzli i Međugorju.

“U širokom dijapazonu Deichmannovih proizvoda svako će pronaći nešto za sebe. Obuća i modni dodaci (marame, šeširi, tašne…) će zadovoljiti i najizbirljivije ukuse, kako žena, tako i muškaraca, ali i onih najmlađih”, poručili su iz Deichmanna BiH.

Nakon toliko godina uspješnog rada, važno je napomenuti da se ideja osnivača g. Waltera Deichmanna ni do današnjeg dana nije promijenila i glasi: “Neophodno je da svi ljudi mogu sebi priuštiti dobru obuću”, naglasili su.

Cijene cipela će biti od 15,90 KM do 199,90 KM, a bit će napravljene od kvalitetnih materijala i kreirane tako da vaša noga osjeća udobnost i tokom najnapornijih dana, a da tašna služi svakoj prilici kojoj je namijenjena.

 

klix.ba

Ocjeni članak
0 (0 glasova)

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnicki racun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i ukljuci se u raspravu.

Cazin - Registriraj se
Marketing

Anketa: Preferirate li kupovinu domaćih bh. proizvoda?