EKSKLUZIVNO: Hamdija Abdić - Tigar o slučaju istrage nestanka Vlade Šantića

Autor EKSKLUZIVNO: Hamdija Abdić - Tigar o slučaju istrage nestanka Vlade Šantića komentari

Biscani.net portal donosi snimak cijelog razgovora u kojem Tigar govori o slučaju nestanka Vlade Šantića. „Ovo su vremena „ dva bez duše, treći bez glave“ pa tako i mene godinama medijski osuđuju za slučaj nestanka Vlade Šantića a nikad me niko zvanično nije saslušao“, izjavio je ovo Hamdija Abdić- Tigar,  ratni  komandant 502. brigade 5. Korpusa AR BiH danas nakon susreta i razgovora s Hamdijom  Lipovačom, premijerom Unsko-sanskog kantona.

Lipovača je, nakon razgovora s Abdićem kazao da je ratni komandant 502. brigade došao  kao bivši oficir i kao građanin ovog kantona.

„Želio je  da još jedanput javno kaže kako on stoji na raspolaganju nadležnim organima u slučaju istrage o nestanku genarala Vlade Šantića, ratnog  zapovjednika GS HVO Bihać. 

Ja, kao premijer USK zainteresiran sam da se istraga i u ovom slučaju provede profesionalno i da se konačno rasvijetli taj slučaj i zbog obitelji Šantić i Abdić, i da ovaj kanton nastavi živjeti, kao i do sada, kao kanton broj jedan kad su u pitanju i međunacionalni i međuljudski odnosi“, kazao je premijer USK

Abdić je, u razgovoru s novinarima, kazao da stoji iza svih izjava o ovom  nemilom događaju, a naš portal prvi donosi snimak cijelog razgovora u kojem Tigar govori o slučaju nestanka Vlade Šantića.

vijesti.ba

Ocjeni članak
0 (0 glasova)

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnicki racun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i ukljuci se u raspravu.

Cazin - Registriraj se
Marketing

Anketa: Preferirate li kupovinu domaćih bh. proizvoda?