PROBLEM ZA KOJI JOŠ NEMAMO ADEKVATNO RJEŠENJE

KAKO RIJEŠITI PROBLEM? Psi lutalice podijelili Cazinjane

Autor KAKO RIJEŠITI PROBLEM? Psi lutalice podijelili Cazinjane komentari
KAKO RIJEŠITI PROBLEM? Psi lutalice podijelili Cazinjane

Ovih dana se na društvenoj mreži Facebook dijele fotografije kako se, kako se navodi u komentarima i opisima objavljenih fotografija, "zbrinjavaju" psi lutalice u našem gradu. Spominju se i svjedoci nehumanog ponašanja prema ovim životinjama, ali činjenica je da je situacija nepromijenjena.

Za problem, koji nije samo problem u Cazinu, već i u cijeloj BiH, pokušava se pronaći adekvatno rješenje, ali ga još nema. 

Cazinjani su se po pitanju pasa lutalica uveliko podijelili. Neki žele samo da se uklone s ulica i ne zanima ih način kako to uraditi, dok drugi, pak, ističu da su psi živa bića i da zaslužuju pravi dom. Neki krive vlast, drugi smatraju da svi moramo učestvovati u traženju rješenja za ovaj, sve veći, problem u državi i našem gradu. 

Koga Vi krivite? Kako riješiti ovaj veliki problem? 


Cazin.NET


Ocjeni članak
0 (0 glasova)

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnicki racun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i ukljuci se u raspravu.

Cazin - Registriraj se


Komentari  • Nedzad Suljic
    Nedzad Suljic
    jedan jedini nacin da se taj problem rijesi u nasoj situaciji je:-uvodenje registracije pasa koje ljudi drze -ogrlice za pracenje -adekvatan prihvat pasa lutalica (koji se uspavljivaju nakon nekon vremena ako ih niko ne udomi) -i na kraju da bi sve ovo bilo odrzivo SVE POSTOJECE PSE LUTALICE UBITI!!!! ako nekom smeta ova rijec ubiti moze sebi to na neki ljepsi nacin upakovati!

Marketing

Anketa: Preferirate li kupovinu domaćih bh. proizvoda?