NAKON KRATKOG NASTUPA ZADOVOLJIO KRITERIJE ŽIRIJA

Nakon minute pjevanja Saša Popović rekao Bubiju da ulazi u Zvezde Granda! VIDEO

Autor Nakon minute pjevanja Saša Popović rekao Bubiju da ulazi u Zvezde Granda! VIDEO komentari
Nakon minute pjevanja Saša Popović rekao Bubiju da ulazi u Zvezde Granda! VIDEO

Ermin Redžić Bubi, prošao je u najveći muzički show na prostorima Ex-Yu, Zvezde Granda. Minuta pjevanja Tošetove pjesme „Čija si“ bila je dovoljna da Saša Popović kaže DA Krupljaninu. Svi znamo da Bubi iza sebe ima mnogo uspjeha na estradnom polju, ali ovo je nesto najveće dosad jer Grand je vodeća izdavačka kuca na Balkanu.

 „Nisam se planirao prijaviti na show, ali sam boravio u Tuzli tih dana kada je Ekipa Granda održavala audiciju u ovom gradu. Otišao sam u Dom mladih i sve se isplatilo. Svako voli da u svojoj branši postiže uspjehe pa tako i ja. Ne očekujem previše i svoj cilj sam vec ispunio. Želja mi je bila da zapjevam na najprestižnijoj muzičkoj sceni na Ex-Yu prostorima u Beogradu, scena Granda i uskoro ću imati tu priliku“, kaže za portal Krupljani.BA Ermin Redžić Bubi.

Bubi već sa 18 godina na OBN takmičenju je uspio da osvoji publiku u cijeloj BiH, a ovo je sad prilika da ga upozna i publika u Srbiji, Makedoniji i ostalim zemljama. Želimo mu mnogo sreće du daljem takmičenju na Zvezdama Granda.

Video sa audicije u Tuzli, gdje je odmah dobio podršku Tuzlanske publike u sali, možete pogledati ovdje:

krupljani.ba

Ocjeni članak
0 (0 glasova)

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnicki racun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i ukljuci se u raspravu.

Cazin - Registriraj se


KomentariMarketing

Anketa: Preferirate li kupovinu domaćih bh. proizvoda?