PRETUČEN PEDOFIL KOJI JE ZGROZIO SPLIT: “Neće on mojoj unuci pokazivati onu stvar”

Autor PRETUČEN PEDOFIL KOJI JE ZGROZIO SPLIT: “Neće on mojoj unuci pokazivati onu stvar” komentari
PRETUČEN PEDOFIL KOJI JE ZGROZIO SPLIT: “Neće on mojoj unuci pokazivati onu stvar”

U pekaru je doslovno upao muškarac u 40-im godinama, krvav po licu, i pitao da mu dam papirnatu salvetu da se obriše. Prije toga smo mi iznutra vidjeli kako ga ispred napada 20-godišnjak kojemu se pridružio još jedan muškarac u 60-im godinama te su ga zajedno tukli. Toliko su se grabili i natezali da je 40-godišnjaku ispala lakirana tenisica s noge. U jednom trenutku su se dvojica napadača udaljila niz Mažuranićevu ulicu, a napadnuti je došao unutra – započela je svoju priču Splićanka, mlada majka dvoje djece, piše Slobodna Dalmacija .

Prema prvim rečenicama, moglo bi se zaključiti da su napadači negativci priče, ali nastavak otkriva pozadinu koja je uznemirila brojne roditelje splitske četvrti u kojoj se dogodio incident u večernjim satima subote.

– Otišla sam iz pekare dok je policajac uzimao podatke od napadnutog muškarca, ali sam nešto niže u ulici vidjela kako drugi policajac uzima podatke od dvojice napadača i onda sam prolazeći čula kako stariji govori: “Neće on mojoj unuci pokazivati onu stvar!” – još uvijek pod dojmom zbivanja kaže nam sugovornica.

Iz splitske policije saznajemo da su tijekom vikenda prijavljena dva slučaja u kojima su muškarci pokazivali spolovilo djeci i onanirali.

– Prijavljen je incident u Mažuranićevoj ulici u Splitu oko 18 sati u subotu te u Doverskoj ulici isti dan oko 16 sati. U oba slučaja prijavili su roditelji djece pred kojima se muška osoba samozadovoljavala. Kriminalistička obrada je u tijeku te za sada ne znamo radi li se o istoj osobi. Od dana kada je prijavljeno, naši policajci su na terenu – saznaje Slobodna Dalmacija od Ane Čepić iz Odjela za informiranje PU splitsko-dalmatinske.

Sve detalje ove priče Slobodna najavljuje za svoje izdanje koje se na kioscima može naći u četvrtak.

Ocjeni članak
0 (0 glasova)

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnicki racun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i ukljuci se u raspravu.

Cazin - Registriraj se


KomentariMarketing

Anketa: Preferirate li kupovinu domaćih bh. proizvoda?