STRAVIČNA PROMETNA NESREĆA Sedam motociklista naletjelo na traktor, dvoje poginulih, jedan teško ozlijeđen

Autor STRAVIČNA PROMETNA NESREĆA Sedam motociklista naletjelo na traktor, dvoje poginulih, jedan teško ozlijeđen komentari

Dvoje motociklista, jedna djevoja i jedan mladić, poginuli su, a treći je teško ozlijeđen u teškoj prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila u mjestu Rakitovica kod Našica.

Portal Nasice.com neslužbeno doznaje da se kolona od 7 motorista uputila kući sa motosusreta koji su se održavali u Valpovu te su između mjesta Rakitovice i Miholjačkog Poreča naletjeli na traktor sa sijačicom.

Prvih dvoje motorista nije uspjelo izbjeći traktor te su udarili u stražnji dio na kojem se nalazila sijačica te su na mjestu smrtno stradali. Motorista koji se nalazio u koloni na trećem mjestu je naletio na krhotine od sijačice te se pri sudaru teško ozlijedio. Ozlijeđeni mladić je hitno prevezen u našičku bolnicu, ali težini njegovih ozljeda nismo upoznati.

Ocjeni članak
0 (0 glasova)

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnicki racun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i ukljuci se u raspravu.

Cazin - Registriraj se
Marketing

Anketa: Preferirate li kupovinu domaćih bh. proizvoda?